Vertrouwen is het belangrijkste uitgangspunt.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is simpel, maar doeltreffend. Vertrouwen is het belangrijkste uitgangspunt en een persoonlijk kennismakingsgesprek is de eerste stap naar een band tussen u en uw financiële planner. Want ook wij willen u graag leren kennen.

Een kennismakingsgesprek begint met iets heel eenvoudigs:
goed luisteren. Luisteren naar uw wensen en plannen voor de toekomst. Op welke punten kunt u advies gebruiken en wat kunnen wij doen om u daarbij zo vakkundig mogelijk van dienst te zijn?

Vervolgens maken wij met u een vaste prijsafspraak. Vaste prijzen en duidelijke afspraken zijn voor beide partijen prettig om mee te werken en u komt niet voor verrassingen te staan. Dat zult u ook terugzien in de offerte/ opdrachtbevestiging die u ontvangt. Daarin staan alle punten aangegeven waarop u advies en begeleiding wenst en wat de kosten daarvan zullen zijn. Als u zich hierin kunt vinden gaan we voor u aan de slag.

Wat is de staat van uw huidige financiële situatie?
Na uw opdracht gaat Stadhouders Financiële Planning aan het werk en maakt voor u een volledige inventarisatie en analyse van uw huidige financiële situatie. U ontvangt hiervan een duidelijk en overzichtelijk rapport zodat niet alleen wij maar ook uzelf inzicht krijgt in alle kansen, maar ook de risico’s van uw financiën. Daarop gebaseerd wordt een advies opgesteld met aanbevelingen die op uw persoonlijke situatie zijn afgestemd. Dit adviesrapport lichten we in een persoonlijk gesprek toe en bespreken we in hoeverre uw plannen en wensen daadwerkelijk te behalen zijn en wat we kunnen doen om ze te realiseren.

Stadhouders Financiële Planning is onafhankelijk en objectief.
Wij werken in opdracht van u en hebben geen enkel belang bij de verkoop van financiële producten. In overleg bepaalt u of eventueel door ons te ontvangen provisie aan u wordt geretourneerd of moet worden ingebouwd in het product waardoor de prijs van het product zal dalen. Ook bepaalt u zelf welke onderdelen van het advies wij voor u moeten uitvoeren. Het zou best zo kunnen zijn dat wij helemaal niet voor u bemiddelen omdat u geen nieuw product nodig heeft of dat niet wenst. Uw belang staat bij ons voorop!

Stadhouders Financiële Planning, voor wie financieel gezond wil blijven.
Als alles eenmaal is geregeld bewaken wij uw financiën. Zo houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen die voor u van belang zijn en actualiseren wij uw dossier aan de hand van de door u opgegeven wijzigingen. Waarnodig adviseren wij u om de uitgestippelde koers aan te passen ten einde uw doelen te kunnen bereiken. Na het jaarlijkse onderhoudsgesprek ontvangt u een up-to-date overzicht van uw financiële situatie. Met uw vragen kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Afhankelijk van het gekozen abonnement kunt u aanspraak maken op meer aanvullende diensten. Wij hanteren hierbij een zogenaamd “fair-use policy”; bij normaal gebruik van onze dienstverlening worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Tientallen tot honderden euro’s besparen?
Welk onderhoudsabonnement u ook kiest wij betalen u de provisie op uw financiële producten, zoals verzekeringen en hypotheken, terug. Een maal per jaar ontvangt u dit bedrag op uw rekening. Ook kunnen we in veel gevallen de provisie inbouwen waardoor uw premie een stuk voordeliger uitvalt. Als totaalrelatie kunt u zo gemakkelijk tientallen tot honderden euro’s per jaar besparen.

Maar wat het allerbelangrijkst blijft bij Stadhouders Financiële Planning is het persoonlijke contact en een advies wat u op uw lijf geschreven is. Wij helpen u graag op weg naar een duidelijke, overzichtelijke en onbezorgde financiële toekomst

Overzicht werkzaamheden