De fiscale en juridische regelgeving wijzigt voortdurend.

Onze Visie

Ook de financiële wereld staat niet stil

Integendeel, de fiscale en juridische regelgeving wijzigt voortdurend waardoor het hele financiële stelsel steeds complexer wordt. Ook komen er steeds weer nieuwe producten op de markt. Velen zien daarom door de bomen het bos niet meer. Een financieel professional als Stadhouders Financiële Planning kan u de weg wijzen in het financiële oerwoud, u duidelijkheid verschaffen en uw financiële zaken regelen en kwalitatief bewaken.

Lange termijn relatie

Een betrouwbaar persoon voor uw financiële zaken? Bij Stadhouders Financiële Planning bent u aan het juiste adres. Hoe vaak is uw contactpersoon de laatste jaren al veranderd? Wij begrijpen dat u al uw financiën het liefst bij een contactpersoon ondergebracht ziet. Iemand die u kent en die weet wat u belangrijk vindt. Iemand die uw belangen voorop stelt en weet wat uw wensen zijn, die u vertrouwt en die zijn afspraken nakomt. Bij Stadhouders Financiële Planning gaan wij voor een relatie voor de langere termijn. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij hier ook in moeten investeren.

Kwaliteit

U zoekt een financiële planner van topkwaliteit? Naast een betrouwbare contactpersoon en onafhankelijk advies staat Stadhouders Financiële Planning voor kwaliteit. Bij het behandelen van al uw financiële zaken werken wij nauw samen met specialisten zoals accountants, fiscalisten, makelaars, notarissen en de advocaten. Wij besparen u de tijd om de beste mensen voor het juiste werk te vinden en zien er op toe dat zij onze visie delen en kwaliteit leveren.

Onafhankelijk

Een financieel adviseur is pas echt onafhankelijk als hij/zij geen (financieel) belang heeft bij de verkoop van producten. Bij Stadhouders Financiële Planning krijgt u een persoonlijk financieel advies afgestemd op uw situatie en behoeften. Niet de producten staan daarbij centaal, maar uw wensen. Eventuele provisies worden volledig aan u geretourneerd. Hiermee onderschrijven wij dat bij ons uw belang maatgevend is voor het advies.

Persoonlijk gesprek

Als onze werkwijze u aanspreekt dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Daarin kunnen van gedachten wisselen over:

• Uiteenzetting van onze dienstverlening
• Wederzijdse verwachtingen
• Uitleg kostenstructuur

Pas als beide partijen een goed gevoel overhouden aan het kennismakingsgesprek gaan wij voor u aan de slag. Een persoonlijk klik is voor Stadhouders Financiële Planning van wezenlijk belang. Alleen dan is er een gezonde basis voor een langdurige relatie.