Objectief, onafhankelijk en duidelijk!

Stadhouders Financiële Planning

Stadhouders Financiële Planning is een jong en vernieuwend bedrijf met een frisse kijk op de veranderende wereld van de financiële dienstverlening.
De oprichter, Artur Stadhouders, heeft ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en beschikt over de nodige vaktechnische bagage. Bovendien is hij Gecertificeerd Financieel Planner en is hij in het verleden tot drie maal toe genomineerd voor de titel van Hypotheekadviseur van het jaar.

Stadhouders Financiële Planning brengt eerst uw financiële situatie in kaart. Zowel privé als zakelijke aspecten worden hierbij betrokken zodat u een duidelijk overzicht krijgt van uw persoonlijke financiën.
Met uw wensen en doelen als uitgangspunt maken wij vervolgens een persoonlijk financieel advies. In overleg met u wordt dit advies verder uitgevoerd. Uiteraard blijft uzelf degene die bepaalt wat en hoe u uw zaken wilt regelen.

Een eerlijk, objectief, transparant, onafhankelijk en duidelijk advies

Per 1 januari 2013 is het provisieverbod ingevoerd. Een logische maatregel na alle misstanden. Stadhouders Financiële Planning werkt al sinds de start geheel provisievrij. Wanneer je een eerlijk, objectief, transparant, onafhankelijk en duidelijk advies wilt geven, moet je als adviseur geheel aan de zijde van je cliënt gaan staan. Het past dan niet om van de bank of verzekeringsmaatschappij een beloning te ontvangen voor de "verkoop" van een bepaald product. Doordat de provisie nu niet meer in de prijs van het product zit, zijn de kosten van deze producten fors lager en dat merkt u meteen.